ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μέντες: "Αν ο Ρονάλντο πάει στη Γιουβέντους, θα είναι μία νέα πρόκληση"

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Ζόρζε Μέντες μίλησε στη "Record" για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, υποστηρίζοντας πως αν πάει στη Γιουβέντους, τότε θα είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το σημαντικότερο θέμα συζήτησης, με τη Γιουβέντους να έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του. Οι "μπιανκονέρι" δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους, αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την κίνηση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Με αφορμή όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, ο ατζέντης του CR7, Ζόρζε Μέντες, παραχώρησε συνέντευξη στη " Record" και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, υποστηρίζοντας πως αν πάει στη Γιουβέντους, τότε θα είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

"Αν ο Ρονάλντο φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι αιώνια ευγνώμων στο σύλλογο, τον πρόεδρο, ολόκληρη την ομάδα, το ιατρικό επιτελείο, το τεχνικό τιμ χωρίς εξαίρεση, τους φιλάθλους και όλους τους Μαδριλένους σε όλο τον κόσμο. Αν συμβεί αυτό (σ.σ. και πάει στη Γιουβέντους) , θα είναι ένα νέο βήμα και μία νέα πρόκληση στην σπουδαία καριέρα του", δήλωσε χαρακτηριστικά στην πορτογαλική εφημερίδα.

Photo Credits: Photo by Joel Ryan/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Η FIAT θα χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή Ρονάλντο στη Γιουβέντους"
Βόμβα Μότζι για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Νομίζω ότι έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ