ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βόμβα Μότζι για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Νομίζω ότι έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα. Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε.

Σε πρόσωπο των τελευταίων ωρών έχει αποδειχθεί ο Λουτσιάνο Μότζι. Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του και στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο.

Τι έγραψε ο Μότζι; "Νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Μόναχο".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ένα τέτοιο τιτίβισμα από έναν άνθρωπο που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στη Γιουβέντους ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει νέο κύκλο σεναρίων. Σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στο "Tele7Gold" το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

"Ξέρω ότι πέρα από ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία, στο Μόναχο. Από αυτά που μου είπαν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι πιστεύω ότι έχει ήδη υπογράψει" ήταν η αρχική του ατάκα. Στη συνέχεια του ζητήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από 15 χρόνια.

"Με ενημέρωσαν για εκείνον και έστειλα τον Ντι Μάρτζιο να τον παρακολουθήσει. Τότε ήταν 18 χρονών και με εντυπωσίασε με την ωριμότητα του και τις επιλογές του. Δυνατός και καθόλου εγωιστής. Μέσα σε μισή μέρα είχαμε ήδη ετοιμάσει τα συμβόλαια, αλλά ο Μαρσέλο Σάλας αρνήθηκε να πάει στην Σπόρτινγκ. Ήθελε να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ήταν ήδη στο Τορίνο. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά, η FIAT περνούσε κρίση. Πρόσφερα πέντε εκατομμύρια περισσότερα αντί του Σάλας. Τότε ήταν η στιγμή για να τον πάρουμε όχι τώρα. Σε ηλικία 34 ετών δεν θα έπαιρνα κανένα για να με ενισχύσει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες του Μότζι. Αν και το γεγονός πως το tweet έχει γίνει από το βράδυ της Τετάρτης (04/07), ακολούθησαν οι δηλώσεις του και μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάποια διάψευση φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ