ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μεγάλη προσπάθεια στο ματς όπου οι πράσινοι παρουσιάστηκαν διαφορετικοί προς το καλύτερο.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τον Παναθηναϊκό για αυτό και ο Γιάννης Πετράκης τους έδωσε συγχαρητήρια. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και επειδή ο αντίπαλος παρουσιάστηκε καλύτερος απ΄ότι στα προηγούμενα ματς.

Ο Πετράκης σημείωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα που δε χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει το όνομά της η οποία ήταν πληγωμένη. Σήμερα ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν διαφορετικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια συν ότι μπήκαν και κάποιοι παίκτες που επέστρεψαν και έδωσαν ποιότητα. Στη αρχή και με το σύστημα που χρησιμοποιήσαμε προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να προηγηθούμε και πήγαμε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός μας βρήκε ανοργάνωτους κάποιες φορές στο ανοιχτό γήπεδο και μας έκανε φάσεις και έτσι ήρθε και η ισοφάριση. Μετά την ισοφάριση η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Παναθηναϊκού που μας πίεσε, είχαμε και εμείς μια καλή φάση με τον Ζάιρο.

Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου σε δύσκολες συνθήκες απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά".

Για το αν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά στέρησε από τον ίδιο κάποιες επιλογές εν όψει Παναθηναϊκού:
"Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε, μόνο δύο παιδιά που είχαν παίξει ολόκληρο το ματς Κυπέλλου, έπαιξαν και σήμερα, οι Μιχαήλ και Κούτρης, οι άλλοι είχαν παίξει λίγο ή καθόλου. Σημαντικό για μένα ότι και στα δυο παιχνίδια η εικόνα και στα δύο ματς ήταν πολύ καλή".

Για το αν ξέμεινε η ομάδα του από δυνάμεις στο τέλος:
"Είδατε εσείς να ξεμένουμε; Δεν θα συμφωνήσω. Μην ξεχνάτε ότι δεν παίζουμε και μόνοι μας, επίσης κάθε παίκτης στο τέλος του αγώνα είναι λογικό να είναι κουρασμένοι. Μην ξεχνάτε ότι παίζουμε σ' αυτό το γήπεδο που είναι σαν να παίζουμε 1,5 αγώνα κάθε φορά και όχι μόνο έναν. Δημιουργούνται επιβαρύνσεις. Το να βγει και λίγη κούραση είναι μέσα στο παιχνίδι".

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μια ανακοίνωση για την διαιτησία, εσείς πως την είδατε, γιατί στερεί και από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ την προσπάθεια που έκαναν;
"Μην μου ξανακάνετε ερώτηση για τη διαιτησία, δεν έχω τοποθετηθεί ποτέ εδώ και τρία χρόνια, εσείς ξέρετε".

Για την αλλαγή του Κούτρη:
"Είχε παίξει 120 λεπτά στο Κύπελλο, απλώς είχε κάποιες κράμπες και λογικό ήταν ότι κουράστηκε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ