ΠΑΟΚ

Χωρισμένος στα δυο ο ΠΑΟΚ

Χωρισμένος στα δυο ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί με προορισμό την Αθήνα για το ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, με τον Βλάνταν Ίβιτς να χωρίζει τους παίκτες σε δύο γκρουπ κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Η τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (14/12, 19:30) ξεκίνησε στις 14:00 για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ολοκληρώθηκε σχεδόν 1,5 ώρα αργότερα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει από το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποιήσει την αποστολή.

Ουσιαστικά, ο Σέρβος τεχνικός έχει χωρίσει τον Δικέφαλο του βορρά στα δυο, καθώς, όσοι βρίσκονται στην αποστολή, μπήκαν σε ρυθμούς αγώνα, αφού ακολούθησαν πρόγραμμα που εστίασε κυρίως στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Για τον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της Τετάρτης, αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση, με το μοναδικό σενάριο αποκλεισμού να επιβεβαιώνεται με ήττα του, σε συνδυασμό με ήττα των Τρικάλων από την Λάρισα.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης και άρχισαν να μετράνε αντίστροφα για το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου, όταν και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κέρκυρα. Ατομικά προπονήθηκε ο Μάμε Τιάμ , που ταλαιπωρείται από τενοντοπάθεια στον επιγονατιδικό τένοντα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκσπούρνινγκ στο Sport24.gr: "Μόνο έτσι θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ"
Οπαδοί ΠΑΟΚ και Άρη αγκαλιασμένοι φωνάζουν: "Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι"
Γλύκος και Μαλεζάς ρε ρόλο...τηλεκριτικού
Νάλντο: "Ο Βιεϊρίνια μου έλεγε υπέροχα πράγματα για τον ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ