ΠΑΟΚ

Γλύκος και Μαλεζάς σε ρόλο...τηλεκριτικού

Γλύκος και Μαλεζάς σε ρόλο...τηλεκριτικού

Παναγιώτης Γλύκος και Στέλιος Μαλεζάς είχαν έναν διαφορετικό ρόλο από τον συνηθισμένο, μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ταινία "90 χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το μέλλον". (video)

Συνήθως, τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις των παικτών στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube, τις παίρνουν τα μέλη του γραφείου Τύπου.

Αυτή τη φορά, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Παναγιώτης Γλύκος αρχικά κράτησαν το μικρόφωνο και στη συνέχεια μίλησαν για την ταινία "90 χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το μέλλον", την οποία και παρακολούθησαν τόσο εκείνοι όσο και το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (5/12).

Κάμπος: "Τον ΠΑΟΚ τον χαρακτηρίζει το πάθος"

Ο 29χρονος Αγκολέζος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, είδε το ντοκιμαντέρ για την ιστορία της ομάδας και μετέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Θα νιώθω περισσότερο μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Με αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνουμε βαθύτερα στην ιστορία του συλλόγου και χαίρομαι γι' αυτή.

Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και ελπίζω να νιώσω όσα ζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σ' αυτό το γήπεδο. Είναι σημαντικό η κουλτούρα του κλαμπ, η ιστορία. Δεν θέλω να είμαι έξω από αυτό. Το πάθος του συλλόγου που ξεπερνά τα χρήματα, να είσαι εκεί να είσαι εκεί. Η δύναμη αυτού του συλλόγου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ