ΠΑΟΚ

Λύσεις στα προβλήματα θέλει ο Σαββίδης

Λύσεις στα προβλήματα θέλει ο Σαββίδης
"Μακεδονία Παλλάς"

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σύσκεψη στο Makedonia Palace. Έγγραφες προτάσεις για το τι φταίει ζήτησε εντός δύο ημερών, ο ηγέτης του δικεφάλου!

Ακόμα μία μεγάλη νύχτα για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αφού μετά την συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ιγκόρ Τούντορ έγινε άλλη μία με τους ανθρώπους της ομάδας στο Makedonia Palace, με τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει πρώτα να βρει το πρόβλημα και στη συνέχεια να προχωρήσει στις ενδεδειγμένες λύσεις.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα στη συνάντηση με τον Τούντορ δεν άλλαξε κάτι. Δηλαδή ο Κροάτης τεχνικός παραμένει στην τεχνική ηγεσία μέχρι νεοτέρας, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες καθώς αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα προπονητή από τον Σαββίδη, αφού ο Τούντορ έδωσε πειστικές απαντήσεις στη μίνι συνάντηση μετά το ματς.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Κροάτη τεχνικό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πήγε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας όπου αρκετοί οπαδοί περίμεναν να μιλήσουν με τους παίκτες και τους είπε: " Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε να φύγω". Χαρακτηριστικά ανέφερε στους συνεργάτες του: " Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει να βρούμε μία λύση".

Αφού μίλησε για λίγα λεπτά με τους φίλους του Δικεφάλου, ο Σαββίδης έφυγε για το Macedonia Palace, όπου συνάντησε τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. Στη συνάντηση ζητήσει να καταθέσουν εγγράφως εντός δύο ημερών τις προτάσεις τους για το τι φταίει και πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση!

Να σημειωθεί ότι ο Τούντορ δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς με τον Γηραίο ( αντ' αυτού μίλησε ο βοηθός του Ιβάν Λέκο).

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στην Τούμπα, γεγονός που έφερε την δυσαρέσκεια του κόσμου και έντονες αντιδράσεις με μίνι επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ροπαλιά του Ηρακλή, 0-1 τον ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο"

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Βελλίδης: "Την πατήσαμε πάνω στην αλλαγή συστήματος"

Σύσκεψη Σαββίδη - Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Λύγισε ο Μπερμπάτοφ

Λέκο: "Ακυρώθηκε κανονικό γκολ"

Δεν αλλάζει κάτι στον ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ