ΠΑΟΚ

Βελλίδης: "Την πατήσαμε πάνω στην αλλαγή συστήματος"

Βελλίδης: "Την πατήσαμε πάνω στην αλλαγή συστήματος"
Βελλίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκος Βελλίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε καλή εικόνα απέναντι στον Ηρακλή όμως η ατυχία και ένα γκολ που ακυρώθηκε έφερε την ήττα.

Αν και λίγο καιρό στην ομάδα, ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε στην NOVA μετά την νέα ήττα με 1-0 αυτή τη φορά από τον Ηρακλή στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν αποτελεί δικαιολογία για μία ομάδα που έχει στόχους. Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Σε μία φάση που πήγαμε να αλλάξουμε το σύστημα, έγινε μία γρήγορη αντεπίθεση και δεχθήκαμε το γκολ.

Ο προπονητής είδε πως δεν έπρεπε να παίξουμε με τόσους αμυντικούς και συνέβη αυτό. Δεν είναι θέμα προπονητή όμως, απλά έτυχε να συμβεί εκείνη τη στιγμή. Δεν έγινε σωστή συνεννόηση στην αλλαγή των αμυντικών και έγινε αυτή η φάση του γκολ".

Για την εικόνα της ομάδας, είπε: "Δεν υπάρχει άγχος, αλλά ατυχία. Έχουμε τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές. Περιμένουμε επιστροφές. Σε κάθε ματς διαφορετική ενδεκάδα. Είναι δύσκολο. Έχουμε παίξει πολλά ματς σερί και υπάρχει κόπωση".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Αυτά τα ματς περιμένει ένας αθλητής. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αλλά πρέπει να ζητάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το γκολ και τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είδε προσπάθεια, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα".

Για το κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ: "Εξαιρετικό. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες. Υπάρχει μουρμούρα και γκρίνια όπως θέλουμε κι εμείς, όλα δουλεύουν καλά και θα πάμε καλύτερα".

Τέλος για την ήττα κατέληξε: "Σεβόμασταν τον Ηρακλή δεν τον φοβόμασταν. Αυτή τη στιγμή δεν μας βγαίνουν φάσεις. Άτυχοι σε κάποια γκολ, άλλα ακυρώνονται ως οφσάιντ που δεν ξέρω αν είναι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ