ΠΑΟΚ

Λέκο: "Ακυρώθηκε κανονικό γκολ"

Λέκο: "Ακυρώθηκε κανονικό γκολ"
Λέκο

Ο Ιβάν Λέκο μίλησε αντί του Ιγκορ Τούντορ για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή. Τι είπε ο στενός συνεργάτης του Κροάτη για το ακυρωθέν γκολ και το παιχνίδι.

Στην συνέντευξη Τύπου δεν μίλησε από πλευράς ΠΑΟΚ ο Ιγκορ Τούντορ αλλά ο στενός συνεργάτης του. Ιβάν Λέκο. Συγκεκριμένα είπε για την ήττα του "Δικεφάλου από τον Ηρακλή":

"Συμβαίνουν αυτά. Δεν κάναμε ένα πολύ κακό ματς αλλά όταν χάνεις, νιώθεις άσχημα. Είχαμε τον έλεγχο και χρησιμοποιήσαμε τους καλύτερους παίκτες που είχαμε. Είχαμε ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε. Ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ στο δεύτερο του σουτ που έκανε. Πρέπει να μάθουμε από όσα γίνονται και να γίνουμε καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκοράρεις και αυτό δεν το καταφέραμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει έναν μήνα δίχως νίκη: " Ως προπονητής πρέπει να προετοιμάσεις την ομάδα σου να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο και να έχει τον έλεγχο. Ημασταν καλύτεροι για τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να δίνουν οι παίκτες το 100% και αυτό οι παίκτες μας το έκαναν. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να αντιστραφεί η κατάσταση. Δεν είναι νεκρή ομάδα. Σε κάποια ματς είχαμε και καλά διαστήματα. Χάνουνε πολλές ευκαιρίες και μας λείπει το γκολ που θα μας δώσει το αποτέλεσμα".

Για το κακό ματς του Σάμπο: "Δ εν ήταν το καλύτερό του ματς. Ισως η πίεση να τον επηρέασε ψυχολογικά. Είχαμε εκτός 4-5 βασικούς. Ξέραμε ως ο Λέοβατς δεν είναι έτοιμος για να παίξει 90 λεπτά και ξέραμε πως ήταν το τρίτο σερί ματς του Μπερμπάτοφ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπήρχαν πολλά προβλήματα".

Για το γιατί άρχισε βασικός ο Λέοβατς αφού δεν ήταν έτοιμος: " Οταν έχει πολλές απουσίες, πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου. Παίξαμε με τον Λέοβατς, τον Κίτσιου και τον Τσίμιροτ γνωρίζοντας πως έχουν επιβάρυνση. Ο Λέοβατς υπολογίζαμε πως θα παίξει 65-70 λεπτά. Αν βγάζαμε έξω τον Λέβοτς, τον Κίτσου και τον Μπερμπάτοφ, δεν θεωρούσαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Ετσι επιλέξαμε να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα".

Για την συνέχεια και το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Μπορούμε να ανατρέψουμε το σκηνικό. Σε σημαντικά ματς ήμασταν έτοιμοι, είτε σε νίκες, είτε σε ήττες. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό πιστεύω θα έχουμε 11-14 παίκτες που θα δώσουν το μάξιμουμ ακόμη κι αν δεν έχουμε τον Μπερμπάτοφ και τον Βίτορ".

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: " Αν αναλύσουμε τα τελευταία 6-7 ματς, θα δούμε πως δεν είχαμε ένα-δύο καλά ημίχρονα. Δεν είμαστε χαζοί... Ξέρουμε πως το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ολοι κάνουν λάθη. Δεν λέω πως δεν κάναμε λάθη. Εμείς θέλουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα και δεν ήρθα να πω πως δεν κάνουμε λάθη. Ολοι κάνουν λάθη, φυσικά και εμείς".

Για την αιτία για τις πολλές θλάσεις: " Μας απασχολεί αρκετούς μήνες. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα που έχει προβλήματα μυικών τραυματισμών. Εχει και η Μπάγερν και η Σίτι. Ισως η νεαροί μας να μην είναι συνηθισμένοι να παίζουν συχνά γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν αυτούς. Είναι επίπονη σεζόν για εμάς. Αν δούμε που ήταν κάποιοι παίκτες πριν 6 μήνες και που είναι τώρα, θα διαπιστώσετε πως τώρα είναι καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ