ΠΑΟΚ

Δεν αλλάζει κάτι στον ΠΑΟΚ

Δεν αλλάζει κάτι στον ΠΑΟΚ
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καμία αλλαγή δεν προέκυψε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ από τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ιγκόρ Τούντορ, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή.

Έντονη ήταν η φημολογία στη Θεσσαλονίκη ότι ο Ιγκόρ Τούντορ θα αποτελέσει παρελθόν μετά τη νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στην Τούμπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κροάτης τεχνικός δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου καθώς ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να τον δει.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετή ώρα για όσα συμβαίνουν στον δικέφαλο, με τη συνάντηση να μην καταλήγει σε διαζύγιο όπως προέβλεπαν οι περισσότεροι. Το αν ο διοικητικός ηγέτης θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Τούντορ ή θα αλλάξει γνώμη για την παραμονή του, θα φανεί στο επόμενο διάστημα.

Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σύσκεψη στο Makedonia Palace για απόψε το βράδυ. Απομένει να δούμε αν εκεί τους ανακοινώσει την απόφασή του, είτε για μία ακόμα ευκαιρία στον Κροάτη είτε για την επόμενη ημέρα του δικεφάλου χωρίς τον Τούντορ.

Θυμίζουμε ότι το κλίμα στην Τούμπα ήταν ιδιαίτερα βαρύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα κατά των παικτών και του Ιβάν Σαββίδη. Οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης, με τον κόσμο να θέλει να μπει στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί!

Τελικά, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, και μετά τη συνάντηση Σαββίδη-Τούντορ, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είδε μερίδα των οργανωμένων οπαδών και συζήτησε για λίγο μαζί τους. " Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε να φύγω", τους είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ροπαλιά του Ηρακλή, 0-1 τον ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο"

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Βελλίδης: "Την πατήσαμε πάνω στην αλλαγή συστήματος"

Σύσκεψη Σαββίδη - Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Λύγισε ο Μπερμπάτοφ

Λέκο: "Ακυρώθηκε κανονικό γκολ"

Σύσκεψη στο Makedonia Palace

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ