ΠΑΟΚ

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή με 1-0 μέσα στην Τούμπα, οπαδοί του δικέφαλου προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια της ομάδας τους! Ένταση με την Αστυνομία, συνθήματα κατά του Σαββίδη.

Ένταση στην Τούμπα μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή που βρήκε νικητή τον "γηραιό" με 1-0. Οπαδοί του δικεφάλου, εξαγριωμένοι από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση του δικεφάλου, προσπάθησαν να πλησιάσουν τους ποδοσφαιριστές που πήγαν κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Η Αστυνομία και οι άνθρωποι ασφαλείας σταμάτησαν στη συνέχεια τους οπαδούς που προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια για να βρουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ! Μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση και έξω από την μικρή ζώνη με οπαδούς να πετούν πέτρες στις Αρχές.

Στην Τούμπα αναμένονται κι άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ με σκοπό να αποφευχθούν τα χειρότερα, κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών και του Ιγκόρ Τούντορ. Να σημειωθεί ότι δεν συνέβη τίποτα με τους παίκτες του Ηρακλή, τους οποίους χειροκρότησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά το τέλος του αγώνα.

Συνθήματα κατά πάντων

Από τα... χείλη των οπαδών δεν ξέφυγαν, πέρα από τους παίκτες, ούτε τα μέλη της διοίκησης. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ακούστηκαν:

"ΠΑΟΚ ολέ, γαμ...ται η ΠΑΕ",

"Βαριά-βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ..."

"Ο ΠΑΟΚ έχει παλίκαρο λαό, αλλά μαλ... πρόεδρο", "

"Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με α@@@@α όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια".

Τα συγκεκριμένα συνθήματα άρχισαν να ακούγονται από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης!

Δεν φεύγουν αν δεν μιλήσουν με τους παίκτες!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένουν στην Τούμπα τους παίκτες να βγουν από τα αποδυτήρια και δεν φεύγουν αν δεν τους μιλήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ