ΠΑΟΚ

Ραντεβού τη Δευτέρα Βρύζα-Κωνσταντινίδη

Ραντεβού τη Δευτέρα Βρύζα-Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επιβεβαιώνει την πρόθεση να παραιτηθεί, χολωμένος για διάφορα που του χρεώνονται.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης εμφανίστηκε και ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την πρόθεσή του να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Μάλιστα, έκανε και μία συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα ο οποίος έκλεισε μαζί του ραντεβού τη Δευτέρα (28/5) προκειμένου να τα πούνε με μεγαλύτερη ηρεμία και να ξεκαθαρίσουν το θέμα.

Ο Κωνσταντινίδης είναι χολωμένος γιατί του χρεώνονται διάφορα, όπως για παράδειγμα το κάζο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπόλονι , από το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να γλιτώσει ούτε οφειλόμενα, ούτε τη ρήτρα των 200.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ έχασε και τις εντυπώσεις.

Επιπλέον, φέρεται ενοχλημένος από τις πληροφορίες ότι έκανε συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη , ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο (ουδέποτε βέβαια τις τελευταίες μέρες φρόντισε να ενημερώσει μερίδα του Τύπου για τη στάση του στο θέμα προπονητή).

Δηλώνει, ακόμη, ενοχλημένος από την αυστηρή κριτική που του γίνεται από μερίδα του κόσμου που του "χρεώνει"... πολιτική σε βάρος της ομάδας.

Ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι' αυτό και ο Ζήσης Βρύζας του συνέστησε να ηρεμήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ