ΠΑΟΚ

Άγνοια Βρύζα για παραίτηση Κωνσταντινιδη

Άγνοια Βρύζα για παραίτηση Κωνσταντινιδη
INTIME SPORTS

Έντονες φήμες αναφέρουν ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου. Άγνοια δηλώνουν επίσημα οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης προτίθεται να παραιτηθεί από το διπλό πόστο του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο λόγος είναι η εξέλιξη που είχε η υπόθεση Μπόλονι, αλλά και των πληροφοριών ότι είχε επαφές με τον Γιώργο Δώνη κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την πλευρά του, καθώς δεν είχε τέτοια εξουσιοδότηση ή εντολή από το διοικητικό συμβούλιο.

Πριν από λίγο μέσω της ΠΑΕ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Ζήσης Βρύζας δεν έχει καμία γνώση για την πρόθεση του Κωνσταντινίδη να παραιτηθεί, ενώ ακόμη δεν κατέστη δυνατή επικοινωνία με τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή με το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη να πέφτει ξανά στο τραπέζι, αλλά και την άποψη του Κώστα Πετρωτού για τη θολή σχέση του "δικεφαλου" με τον Λάζλο Μπόλονι, το μοιραίο διαζύγιο και την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ