ΠΑΟΚ

Το κόστος Δώνη-Μπόλονι και η σίγουρη έλευση Γ.Χ.

Το κόστος Δώνη-Μπόλονι και η σίγουρη έλευση Γ.Χ.
INTIME SPORTS

Ποια είναι τα δεδομένα που διαμορφώνονται στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ..

Από το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον διάδοχο του Λάσλο Μπόλονι έχοντας μόνη εκκρεμότητα στη σχέση του με τον Ρουμάνο τεχνικό τα οφειλόμενα από την προηγούμενη περίοδο, αλλά και την ρήτρα (200.000 ευρώ) που θα του καταβληθεί.

Συνολικά πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ και είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη συνάντηση των Βρύζα-Κωνσταντινίδη μαζί του όταν οι δύο επικεφαλής της ΠΑΕ είχαν εμφανιστεί με μία λίστα που είχε καταγεγραμμένα όλα τα οφειλόμενα έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα ερωτηματικό στη σχέση των δύο πλευρών.

Από 'κει και πέρα, σε ότι αφορά το θέμα του νέου προπονητή, ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες με τον Γιώργο Δώνη του κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας με 320.000 ευρώ το χρόνο συνολικά για τον ίδιο και το τιμ του και ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε προθεσμία μέχρι τις αρχές της εβδομάδας για να απαντήσει.

Το ίδιο έγινε και με τον Γιώργο Γεωργιάδη για τον οποίο τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ χαμηλότερα και το θέμα του τιμ μπορεί εν πολλοίς να καλυφθεί εκ των έσω.

Ο Ζήσης Βρύζας, ωστόσο, δίνει προτεραιότητα στην περίπτωση Δώνη λόγω της πρότερης εμπειρίας του, αλλά και της εξαιρετικής σεζόν που έκανε στον πάγκο του Ατρομήτου.

Αυτό που πρέπει, τέλος, να προσθέσουμε είναι ότι ο Γεωργιάδης πρέπει να θεωρείται με το 1,5 πόδι στον ΠΑΟΚ, καθώς ακόμη κι αν δεν αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα έρθει σε υψηλόβαθμό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ