ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Εμένα μου αρέσατε"

Μπόλονι: "Εμένα μου αρέσατε"
MOTIONTEAM

Ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε ικανοποιημένος ενώπιον των παικτών του από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Διαβάστε όλα τα νέα της προπόνησης (vds)

" Με αυτή την απόδοση μπορείς να κερδίσεις δύο φορές" είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Λάσλο Μπόλονι εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Στον ίδιο τόνο ήταν και η ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν το ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

" Κάνατε πολλές ευκαιρίες, κυκλοφορήσατε σωστά τη μπάλα... Εμένα μου αρέσατε" είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο 58χρονος προπονητής, ο οποίος έκανε και επιμέρους παρατηρήσεις για ορισμένους τομείς του παιχνιδιού.

Παράλληλα, τους ζήτησε να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν την προσπάθεια χωρίς να τους επηρεάζουν βαθμολογικές απώλειες όπως αυτή με τον ΟΦΗ.

"Ψυχική" χαλάρωση για τους βασικούς

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση που ακολούθησε μέα σε τσουχτερό κύρο και κάτω από δυνατό αέρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το ένα, με επικεφαλής τον γυμναστή Νίκο Καρύδα, αποτελούσαν ο Μαλεζάς, ο Τσιρίλο, ο Ίβιτς, ο Βιείρίνια, ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης (βασικοί στον αγώνα με τον ΟΦΗ) και ο Αρίας (μπήκε νωρίς ως αλλαγή) και αναλώθηκε σε παιχνιδάκια που βοηθούν κυρίως στην ψυχολογική απόφόρτιση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του Μπόλονι και του Πρέτο έκαναν ασκήσεις τακτικής. Απ' αυτό το γκρουπ ξεχώριζε ο Κατσικάς ο οποίος γυμνάστηκε για πρώτη φορά με όλη την ομάδα.

Ακόμη, Έτο και Λίνο ακολούθησαν πρόγραμμα ξεκούρασης και αποθεραπείας, ενώ Φωτάκης και Γκαρσία έλειπαν γιατί το απόγευμα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των αναμένονται το βράδυ.

Όσο για τους τραυματίες Μπαλάφα και Κοντρέρας έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα με μπάλα υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Καβαλιεράτου.

Φιλικό για τις ρεζέρβες με την Κ20

Τέλος, την Τρίτη (18/10) είχε προγραμματιστεί προπόνηση σε δύο γκρουπ. Το πρωί θα γυμναστούν το πρώτο γκρουπ (αποτελούμενο κυρίως από τους βασικούς του αγώνα με τον ΟΦΗ) και το απόγευμα ένα δεύτερο γκρουπ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με μία ομάδα αποτελούμενη από παίκτες των Νέων, προκειμένου ο Μπόλονι να τσεκάρει την κατάστασή τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ