ΠΑΟΚ

Φάμπρι: "Διαβάζει τις φάσεις και σκοράρει"

Φάμπρι: "Διαβάζει τις φάσεις και σκοράρει"
Λόπεθ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, μίλησε για τον Λόπεθ του ΠΑΟΚ τον οποίο και χαρακτήρισε ως ανώτερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι Γκονζάλεθ, σκιαγράφησε στην εφημερίδα "Goal" το προφίλ του Ινίγο Λόπεθ.

Αναλυτικά όσα είπε: "Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Μια από τις αρετές του είναι η πρόληψη. Διαβάζει σωστά τις φάσεις, βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει. Είναι ανώτερος από τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος", τόνισε αρχικά.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται, δήλωσε: "Τόσο στη δύναμη συγκριτικά με το επίπεδο της πλειοψηφίας των επιθετικών που θα αντιμετωπίσει στην κατηγορία και στην ταχύτητα που πάντοτε πηγαίνει χέρι-χέρι με την ευφυΐα και την πρόνοια για να ανακοπεί μια επικίνδυνη επίθεση. Είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του. Έχει ανεπτυγμένη ικανότητα να σκοράρει. Η δύναμή του στον αέρα του δίνει πλεονέκτημα επί των αντιπάλων του. Είναι ένα "όπλο" που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε προπονητής που δουλεύει με ευλάβεια τις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Ερχόμενος από πίσω είτε στο πρώτο δοκάρι είτε στο σημείο του πέναλτι ή στο δεύτερο δοκάρι μοιάζει ασταμάτητος. Πέρασε αρκετές σεζόν στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια είναι βασικός στη Γρανάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες που εξαιτίας της άρνησής του να ανανεώσει υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ