ΠΑΟΚ

Ο Μισίμοβιτς και άλλοι τρεις για το "10" στον ΠΑΟΚ

Ο Μισίμοβιτς και άλλοι τρεις για το "10" στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε για την περίπτωση του Μισίμοβιτς και τις υπόλοιπες σούπερ επιλογές για τη θέση του επιτελικού μέσου του νέου ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Σαββίδης, όσο και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ γνωρίζουν πώς στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει όχι μόνο πολλές, αλλά και -ορισμένες- πολύ ηχηρές μεταγραφές.

Επιπλέον, ο Χουμπ Στέφενς ξεκαθάρισε ότι θέλει τρεις παίκτες πρώτης γραμμής στον άξονα, για να κάνει πράξη το όνειρο του πρωταθλητισμού.

Τα παραπάνω δεδομένα έχουν οδηγήσει τον μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου" στην απόφαση να ρίξει πολύ χρήμα στην αγορά για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ επιτελικό μέσο που θα κάνει αίσθηση.

Ήδη έχει καταρτιστεί μία λίστα με τις τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος των επαφών του και όλες έχουν την έγκριση του Χουμπ Στέφενς.

Μία από αυτές, ενδεχομένως η πιο δύσκολη, είναι του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς , λόγω του ότι ο παίκτης ανήκει στην κινεζική Γκιζού Ρενέ.

Υπάρχουν όμως και άλλες τρεις, παικτών ιδιαίτερα γνωστών και με σημαντική καριέρα πίσω τους.

Η ΠΑΕ κρατά απολύτως μυστικές τις επαφές της και το μόνο στοιχείο που μπορούμε να προσθέσουμε είναι πώς, το Νο1 της λίστας είναι 33χρονος μεσοεπιθετικός με σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πέρασμα πριν από χρόνια, από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην περίπτωση Μισίμοβιτς έχει ενεργοποιηθεί ο γιος του Στέφενς και ατζέντης του, Μάικλ, ενώ στις υπόλοιπες το σημαντικότερο ρόλο διαδραματίζει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ