ΠΑΟΚ

"Η προσωπικότητά του τον έκανε αρχηγό"

"Η προσωπικότητά του τον έκανε αρχηγό"
Λόπεθ WWW.MOTIONTEAM.GR

Διαβάστε το ενδιαφέρον δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Ινίγο Λόπεθ στον ΠΑΟΚ

"Μάδησε τη μαργαρίτα και τελικά επέλεξε ΠΑΟΚ, ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του Χόρχε Λόπεθ (σ.σ. με τη φανέλα του ΟΦΗ τη σεζόν 2011-2012) που έχει ήδη αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Αυτό σημειώνει η ιστοσελίδα " granadaenjuego.com" σε ρεπορτάζ της σχετικά με τον Ινίγο Λόπεθ και τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Στο εν λόγω κείμενο, γίνεται λόγος για την άρνηση του Λόπεθ να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία του εκεί, αφού προς το φινάλε της σεζόν ο προπονητής Λούκας Αλκαράθ προτιμούσε τον Σενεγαλέζο, Πάπε Ντιακατέ για το κέντρο της άμυνας.

Φυσικά, γίνεται λόγος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρόλαβε στο νήμα την Λέγκια Βρασοβίας καταθέτοντας καλύτερη προσφορά, ενώ έχει σημασία να σημειώσουμε την φράση:

"Η συμπεριφορά του σαν αθλητής και γενικότερα σαν άνθρωπος, τον οδήγησε στο να πάρει ένα από τα περιβραχιόνια του αρχηγού τς Γρανάδα".

Τέλος, υπάρχει αναφορά σε ανακοίνωση της διοίκησης της Γρανάδα-η οποία πάντως μέχρι πριν λίγες ώρες δεν είχε αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου-με την οποία ευχόταν στον Ινίγο Λόπεθ "κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα στην καριέρα του στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ