ΠΑΟΚ

Έφτασαν τα έγγραφα του Σπαντάσιο

Έφτασαν τα έγγραφα του Σπαντάσιο
Σπαντάσιο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα χαρτιά του Σπαντάσιο είναι στα γραφεία της ΕΠΟ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί της Τρίτης. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του Τζουλιάνο Σπαντάσιο από την Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία, που είναι στα χέρια της ΕΠΟ σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ, θα ολοκληρώσει τη μεταγραφής του 31χρονου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, αυτό που πρόκειται να βεβαιωθεί με το συγκεκριμένο έγγραφο είναι ότι ο Σπαντάσιο είναι ελεύθερος από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη: Το ITC (International Transfer Certificate) θα έχει ημερομηνία 31 Αυγούστου και θα αποδεικνύει ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Ουνιάο Σάο Ζοάο!

Η μεταγραφή του στην βραζιλιάνικη ομάδα, στην οποία έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του, έγινε ένα μήνα πριν ήταν για τον Σπαντάσιο ο τρόπος για να "αναγκάσει" την Ρουμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να του στείλει το ITC, κίνηση που αποτελεί και τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο παίκτης δεν έχει καμία δέσμευση με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η διοίκηση της Ουνιάο δέχθηκε να βοηθήσει τον Σπαντάσιο γιατί ο 31χρονος μεσοεπιθετικός διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Το συμβόλαιο των δύο πλευρών, όπως υποστηρίζει η πλευρά Σπαντάσιο, λύθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και έτσι το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη θα έχει ημερομηνία 31 Αυγούστου.Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι ο Σπαντάσιο δεν έχει κανένα πρόβλημα από το γεγονός ότι θα κάνει δεύτερη μεταγραφή μέσα στην ίδια περίοδο.

Ο κανονισμός μεταγραφών της FIFA είναι σαφής: " Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μετεγγράφονται μόνο σε τρία σωματεία το ανώτατο κατά τη διάρκεια της περιόδου από 1η Ιουλίου ως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες μόνο για δύο σωματεία".

Ο Σπαντάσιο έκανε προπονήσεις, αλλά δεν συμμετείχε σε επίσημους αγώνες της Ουνιάο. Όσο για τα δύο τελευταία 24ωρά του στον ΠΑΟΚ; Ο Ζοζέ Μαρτίνεζ, συνεργάτης του ατζέντη του Ντέσιο Μπέρμαν, που τον συνοδεύει στην Ελλάδα, τόνισε στο olaPAOK.gr: " Ο Σπαντάσιο περιμένει πώς και πώς να τελειώσει το θέμα του για να αρχίσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα, για ευνόητους λόγους και αρκείται στο να γυμνάζεται μόνος του σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένουμε".

Ανακοινώνεται και προπονείται

Με το χαρτί να είναι στα γραφεία της ΕΠΟ αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του το πρωί της Τρίτης και ο Σπαντάσιο θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι ποσού που θα φτάνει τις 250.000 ευρώ ετησίως. Αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά ο παίκτης θα παρουσιαστεί επίσημα και θα κάνει την πρώτη προπόνηση του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ