ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Αν δεν με θέλουν τότε θα φύγω"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για την σπουδαία νίκη του Πανιωνίου στο Περιστέρι, τον Ανσαριφάρντ και τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ μίλησε ο Μιλόγεβιτς, που ρωτήθηκε σχετικά με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου.

"Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε εδώ να πάρουμε το αποτέλεσμα και τελικά τα καταφέραμε. Πήραμε δίκαια τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο. Για ακόμα μια φορά μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς.

Είχαμε μια ατυχία με τον τραυματισμό τον Ενγκόγκ. Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Ατρόμητου μας δυσκόλεψαν, αλλά ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είναι μεγάλη νίκη για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχουν πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Είναι ωραίο για μας ο Πανιώνιος να βρίσκεται τόσο ψηλά αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι", ήταν το αρχικό σχόλιο του Σέρβου τεχνικού που ρωτήθηκε για την αμφισβήτηση που έχει εισπράξει.

"Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι. Κοιτάω μόνο να δουλεύω σκληρά και να παίρνω τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα μου. Οι αποδοκιμασίες πολλές φορές γίνονται από υπερβολική αγάπη για την ομάδα. Αλλά αν δεν με θέλουν τότε θα φύγω".

Για την μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό τόνισε πως "ο Καρίμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, άνθρωπος και χαρακτήρας. Τον ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα πετύχει στη νέα του ομάδα", ενώ αναφορικά με τις κινήσεις ενίσχυσης του Πανιωνίου υποστήριξε ότι "κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις γιατί ακολουθεί ένας δεύτερος γύρω. Αν και αυτό δεν είναι εύκολο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορακάκης: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δίκαιο το αποτέλεσμα"
Μύρισε Ευρώπη για Πανιώνιο στο Περιστέρι, 2-1 τον Ατρόμητο
Οι τέσσερις μεταγραφές του Πανιωνίου
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ