ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δίκαιο το αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στην ανωτερότητα του Πανιωνίου, υποστηρίζοντας πως η νίκη των "κυανέρυθρων" ήταν απόλυτα δίκαιη.

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 στο Περιστέρι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στην ανωτερότητα των "κυανέρυθρων", χαρακτηρίζοντας δίκαιη την νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Συγχαρητήρια στον Πανιώνο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει το παιχνίδι του μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ανεβήκαμε πετύχαμε το γκολ αλλά δεχθήκαμε πάλι ένα εύκολο γκολ. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα παρότι δεν ήμασταν καλοί. Στο ποδόσφαιρο το πάθος μετράει πάρα πολύ και δικαίως χάσαμε γιατί δεν είχαμε. Δεν έχω παράπονο από κάποιους συγκεκριμένα παίκτες. Δεν παίξαμε καλά. Χωρίς πάθος και ένταση στις προσωπικές μονομαχίες δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη.

Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν από ένα αποτέλεσμα. Οι στόχοι καθορίζονται από νωρίς. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για τη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μύρισε Ευρώπη για Πανιώνιο στο Περιστέρι, 2-1 τον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ