ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τρελό" σενάριο για Σιμάο Σαμπρόσα

"Τρελό" σενάριο για Σιμάο Σαμπρόσα
Σιμάο Σαμπρόσα

Φήμες από την Πορτογαλία θέλουν τον Σιμάο Σαμπρόσα να εξετάζεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ελεύθερος ο Πορτογάλος άσος.

Τα οικονομικά του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα και δεν επιτρέπουν όνειρα για μεταγραφές αεροδρομίου, όμως στην αγορά υπάρχουν περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά με λογικά χρήματα.

Το γεγονός μάλιστα πως οι πράσινοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (αντίπαλος τους η Μάδεργουελ μία φάση πιο πριν), σημαίνει πως στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπουν τουλάχιστον 3-3.5 εκ. ευρώ από τα προκριματικά.

Κάπως έτσι λοιπόν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες με τη μορφή φημών από την Πορτογαλία για ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Σιμάο Σαμπρόσα.

Ο 33χρονος άσος έφυγε από την Μπεσίκτας, που έμεινε εκτός Ευρώπης λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, και πλέον ψάχνει την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρέπει να πούμε πως ο Σιμάο Σαμπρόσα παρά τα 33 του χρόνια έχει γεμάτες χρονιές με τους Τούρκους. Χαρακτηριστικά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε, συνολικά, σε 41 ματς και πέτυχε πέντε γκολ.

Τώρα αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ή όχι κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά. Το κασέ του Σαμπρόσα πάντως είναι υψηλό για τα τωρινά δεδομένα (από 800.000 μέχρι και 1.2 εκ. ευρώ), ενώ αν στο κόλπο μπουν ομάδες από την Ασία και τα ΗΑΕ τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Κλείνοντας να πούμε πως τον παίκτη γνωρίζει προσωπικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς τον είχε στις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας και αναδείχθηκε μέσω της Εθνικής.

Εσείς διαβάστε: Την Δευτέρα (23/7) το ύστατο χαίρε στον Τζόνι Βεκρή, Αλαφούζος: "Να αποφύγουμε τραγικές, περσινές καταστάσεις", Μέρφι: "Ένα σκαλί πάνω ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ