ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Να αποφύγουμε τραγικές, περσινές καταστάσεις"

Αλαφούζος: "Να αποφύγουμε τραγικές, περσινές καταστάσεις"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει όσο τίποτα άλλο τη φετινή σεζόν να μην υπάρξουν τιμωρίες και κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να δώσει πολλά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ενώ σε πάρα πολλά τιμωρήθηκε.

Κάτι που δεν θέλει επουδενί να συμβεί και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και απαντώντας σε φίλους του Τριφυλλιού τους είπε πως όλοι μαζί θα κάνουν ότι μπορούν τη φετινή σεζόν για να αποφευχθούν οι τιμωρίες.

Όταν γίνεται κάποιος μέλος, ποιες είναι οι οικονομικές του υποχρεώσεις τα επόμενα χρόνια; Πρέπει να βάζει το ίδιο ποσό κάθε χρόνο ή δεν έχει καμία υποχρέωση και αν θέλει κάποιος βάζει λεφτά;
"Μόνο αν θέλει..."

Φέτος θα μαζέψουμε λεφτά. Του χρόνου θα έχει να βάλει πάλι ο κόσμος;
"Έχουμε σχεδόν 2 εκατομμύρια οπαδούς. Η ομάδα πια ανήκει στα μέλη μας. Οι οπαδοί πια έχουμε το μέλλον του ΠΑΟ στα χέρια μας".

Να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι λόγω τιμωρίας έδρας. Αγοράζεις διαρκείας και μετά νιώθεις βλάκας και έρμαιο των διαθέσεων των άλλων.
"Συμφωνώ μαζί σας. Οργανωμένοι, Συμμαχία και διοίκηση οργανωνόμαστε για να μην επαναληφθούν οι τραγικές περσινές καταστάσεις...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ