ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις 27 Ιουνίου η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό

Στις 27 Ιουνίου η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, οι πλευρές Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ έχουν καταλήξει στην ημέρα που θα υπογράψουν την παράδοση του ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Προς το τέλος του μήνα προγραμματίζεται η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό! Τουλάχιστον, αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός των δύο πλευρών για την επίσημη ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ από την "Pan Asia", όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr!

Συγκεκριμένα, η Τετάρτη 27 Ιουνίου προσδιορίζεται ως η ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα υπογράψουν τη σύμβαση για την παράδοση του ελέγχου του Παναθηναϊκού. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε το επιτελείο του Ταϊλανδού θα έχει ολοκληρώσει τον νομικό και τον οικονομικό έλεγχο και θα έχουν συντάξει τα επίσημα έγγραφα.

Η μετάβαση στη νέα εποχή θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού με τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει ο Αλαφούζος. Σε πρώτη φάση, ο Αλαφούζος θα εκχωρήσει στον Πιεμπονγκσάντ τη διαχείριση του μετοχικού ποσοστού του στην ΠΑΕ, ώστε εκείνος να αποφασίζει ελεύθερα και κατά το δοκούν.

Η μεταβίβαση των μετοχών θα καθυστερήσεις για τυπικούς λόγους, μέχρι να κλείσει η τρέχουσα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Η διαδικασία θα λήξει στις 7 Ιουλίου, έπειτα το ΔΣ της ΠΑΕ θα πιστοποιήσει τη μερική ή την ολική κάλυψη της ΑΜΚ και θα διαμορφωθούν τα μετοχικά μερίδια. Κατόπιν, ο Αλαφούζος θα είναι σε θέση να μεταβιβάσει το ποσοστό του στον Πιεμπονγκσάντ!

Επιπροσθέτως, ο Πιεμπονγκσάντ (ή η "Pan Asia" αν είναι ο κάτοχος των μετοχών) θα χρειαστεί να πάρει την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά αυτό θα συμβεί αργότερα. Τα απαιτούμενα "βήματα" και το χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό, θα προβλέπονται επακριβώς στα έγγραφα που θα υπογράψουν οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ στις 27 Ιουνίου...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η φόρμουλα για αγορές παικτών και η εκλεκτή τετράδα
Λουντ και Κουλιμπαλί σε πρώτο πλάνο για τον Νταμπίζα
Δουβίκας: "Βήμα προς τα εμπρός η μετακίνησή μου στον Παναθηναϊκό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ