ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ και Κουλιμπαλί σε πρώτο πλάνο για τον Νταμπίζα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κρατήσει στον Παναθηναϊκό τον Ρόμπιν Λουντ και τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και θα μιλήσει ξανά μαζί τους.

Οι μεταγραφές απασχολούν τον Νίκο Νταμπίζα, όμως οι εκκρεμότητες στο ρόστερ επείγουν περισσότερο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θέλει να έχει άλλη απώλεια μετά τον Λουτσιάνο και προσπαθεί να τους πείσει όλους ώστε να μείνουν.

Οι επίφοβοι είναι ο Ρόμπιν Λουντ και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, οι οποίοι βρίσκονται πιο μακριά από το Τριφύλλι, παρά κοντά. Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά ο Νταμπίζας επιθυμεί να τους διατηρήσει αμφότερους στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Ρόμπιν Λουντ ψάχνεται για να αγωνιστεί στην Championship, αφού μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Φιλανδός δεν έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση και το Σαββατοκύριακο, θα επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Νταμπίζας θα τον προσεγγίσει και θα του ζητήσει να περιμένει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, για να του καταθέσει προσφορά για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει γραπτή άδεια από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που του δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ως ελεύθερος μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ο Νταμπίζας έχει μιλήσει με τον Αφρικανό αμυντικό και προσπαθεί να τον μεταπείσει, ώστε να συνεχίσει με τα πράσινα. Ο Κουλιμπαλί εκφράζει τους δισταγμούς του και προτιμά να παίξει σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, ο "Ντάμπι" δεν θα τα παρατήσει και ίσως πετύχει τον στόχο του...

Ακόμα, οι Μουνιέ, Άλτμαν, Γιόχανσον και Ινσούα έχουν ενημερώσει τον Νταμπίζα ότι εφόσον η ΠΑΕ φανεί συνεπής στις πληρωμές, οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να φύγουν από τον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Γκιγέρμο Μολίνς παραμένει στην Αθήνα και την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα για να συζητήσουν για την ανανέωση του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ