ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δουβίκας: "Βήμα προς τα εμπρός η μετακίνησή μου στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 18χρονος επιθετικός του Αστέρα, Τάσος Δουβίκας, μίλησε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και υποστήριξε ότι θα αποτελέσει "βήμα προς τα εμπρός για την καριέρα του" ενδεχόμενη μετακίνησή του στο "τριφύλλι".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ο Τάσος Δουβίκας με δηλώσεις του στη "Livesport". Ο 18χρονος επιθετικός του Αστέρα υποστήριξε ότι οι Αρκάδες έχουν τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του και χαρακτήρισε ως "τιμητικό" το "πράσινο" ενδιαφέρον.

"Είναι μεγάλη τιμή που με θέλει ο Παναθηναϊκός. Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, έχει ο Αστέρας όπου ανήκω, καθώς με έχει εμπιστευθεί. Δεν εξαρτάται, προφανώς, από εμένα η μεταγραφή, αλλά αναμφίβολα η μετακίνηση στον Παναθηναϊκό είναι βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου.

Παράλληλα, είναι και πρόκληση γιατί ο Παναθηναϊκός, σε αυτή τη συγκυρία, θα εμπιστευθεί περισσότερο τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και ο κύριος Δώνης είναι ένας πολύ καλός προπονητής που εξελίσσει τους παίκτες του", υποστήριξε ο Τάσος Δουβίκας με δηλώσεις του στη "Livesport".

Ο Δουβίκας έπαιξε τη σεζόν που τελείωσε πριν λίγες ημέρες σε 21 ματς με την ομάδα της Αρκαδίας (σε Super League και Κύπελλο) και σημείωσε τρία γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ