ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επικοινωνία Λυμπερόπουλου – Καλέρι για Ιμπάρμπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καλέρι επικοινώνησε με τον Λυμπερόπουλο για να επισπεύσουν τη λύση του συμβολαίου του Ιμπάρμπο. Ξανά Σαμπντόρια και Παλέρμο για τον παίκτη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ημέρα εξελίξεων ίσως αποδειχθεί η σημερινή (27/1) για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο! Τα ιταλικά δημοσιεύματα εμπλέκουν σε ποικίλα σενάρια τον Κολομβιανό επιθετικό του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι τα μόνα που δείχνουν ότι επιτέλους, το ζήτημα θα διευθετηθεί.

Στη διάρκεια της Πέμπτης (26/1), ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ρικάρντο Καλέρι, επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και στη συζήτηση που είχαν, έδειξε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, χωρίς βέβαια να καλυφθούν όλες οι διαφορές. Ωστόσο, η πιο ευέλικτη στάση φανερώνει ότι υπάρχει διάθεση για να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός, απόρροια κάποιας πρότασης που έχει δεχτεί ο Ιμπάρμπο.

Πλέον, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένει νεότερη ενημέρωση από τον μάνατζερ, ώστε να διαπραγματευτούν για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Νέες απόπειρες για τον Κολομβιανό

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/1), η ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» υποστήριξε ότι η Σαμπντόρια επανήρθε στη διεκδίκηση του Ιμπάρμπο, μετά την απόρριψη της πρότασης στην Κάλιαρι για ανταλλαγή. Η νέα προσέγγιση αφορά το δανεισμό του Κολομβιανού για έξι μήνες, με ρήτρα εξαγοράς τον Ιούνιο του 2017.

Με την εκ νέου ανάμειξη της Σαμπντόρια και το δεδηλωμένο ενδιαφέρον της Τζένοα, η Γένοβα είναι ένας πιθανός προορισμός, αλλά η φανέλα είναι ένα ζήτημα…

Επιπλέον, τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/1), η «TuttoPalermo.net» μετέφερε την πληροφορία ότι σήμερα, η Παλέρμο θα κάνει την τελική κίνηση της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Τον έχει ζητήσει ο προπονητής, Ντιέγκο Λόπεζ και έχει ζητήσει να κλείσει άμεσα ο Ιμπάρμπο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελάντερ: "Ξεπέρασα τις φοβίες μου και βγήκα πιο δυνατός"
Η Τζένοα στην "κούρσα" για Ιμπάρμπο
Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
Εσιέν: "Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σκοτώνουν ένα μεγάλο σύλλογο"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ