ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Ξεπέρασα τις φοβίες μου και βγήκα πιο δυνατός"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε για την περίοδο της αγωνιστικής απραξίας του και διηγήθηκε πως διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του και επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Σε μία εξομολόγηση από τα ενδότερα του, προχώρησε ο Ράσμους Τελάντερ. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα "bold.dk" για την περίοδο που δεν αγωνιζόταν και πως διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του, ώστε να βγει ωφελημένος από την περιπέτεια του...

"Είναι πραγματικά ωραίο που παίξω ξανά. Αλλά δεν ήταν τόσο άσχημα όταν ήμουν εκτός, επειδή ήξερα ότι θα επανακάμψω" τόνισε αρχικά ο στόπερ του Παναθηναϊκού.

Κάποιος άλλος στη θέση του θα μετρούσε τις ώρες μέχρι να βρεθεί στο γήπεδο... Όχι, όμως και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής: "Οι μήνες που δεν αγωνιζόμουν, ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Ασφαλώς μου αρέσει να παίζω και βεβαίως, ανυπομονούσα για αυτό. Αλλά για μένα, το σημαντικό είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και αυτό συμβαίνει τώρα, επειδή είμαι σε καλή κατάσταση. Θα ήταν ντροπή να επισπεύσω την επιστροφή μου και μετά να πάθαινα υποτροπή".

Ο Τελάντερ εξήγησε ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησε κατά την περίοδο της απραξίας του... "Είχα να ξεπεράσω τις φοβίες μου από την πάθηση μου και να επιστρέψω. Νιώθω ότι κατάφερα κάτι σημαντικό και βγαίνω πιο δυνατός. Απολαμβάνω κάθε μέρα που πάω για προπόνηση", ανέφερε.

Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι ότι "πέρασα στην απέναντι όχθη με με απίστευτα συναισθήματα. Κέρδισα νέες δυνάμεις και ενέργεια και δεν νιώθω τίποτα για τη ζημιά που είχα πάθει".

Όσο για τη στάση που τήρησαν στον Παναθηναϊκό; "Η ομάδα μου παρείχε άφθονη υποστήριξη και όλοι ήταν φανταστικοί μαζί μου. Έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη σε μένα και μου έδωσαν το χρόνο που χρειάστηκα, όταν έπρεπε και είναι ευγνώμων για αυτό" τόνισε ο Τελάντερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ