ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που όπως όλα δείχνουν δεν θα υπολογίζει ούτε κόντρα στον Λεβαδειακό τον Μολέντο και φυσικά τους Χουλτ, Λέτο.

Παραμένουν τα τρία προβλήματα των Λέτο, Χουλτ και Μολέντο στον Παναθηναϊκό με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην γυμνάζονται ούτε την Πέμπτη και φυσικά να μην υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Και αν για τους δυο πρώτους ήταν αναμενόμενο καθώς χτύπησαν στο ματς με την Κέρκυρα και θέλουν ακόμα δυο εβδομάδες για να συνέλθουν για τον Βραζιλιάνο δεν ισχύει το ίδιο. Η λογική έλεγε ότι ο Μολέντο έπρεπε να είχε επιστρέψει αλλά ο κεντρικός αμυντικός των πράσινων εξακολουθεί να κάνει θεραπεία καθώς ή ο τραυματισμός του τον άφησε περισσότερο πίσω απ' ότι είχε αρχικά προβλεφθεί ή και ο ίδιος φοβάται και δεν ανεβάζει τους ρυθμούς εκγύμνασης του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τους Λέτο και Χουλτ να υποβάλλονται σε θεραπεία και τον Μολέδο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις ταχύτητας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00".

ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Εν τω μεταξύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι εν αναμονή της άφιξης του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο αμυντικός των πράσινων είδε το Μάλι να αποκλείεται από τη συνέχεια του Κόπα Άφρικα και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέχρι την Παρασκευή, το αργότερο το Σάββατο θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Οπότε ο 48χρονος τεχνικός θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει ή μη στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Σίγουρα όμως θα τον έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό την 1 Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ