ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα σε Δώνη από Παναθηναϊκό

Μήνυμα σε Δώνη από Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Γιώργο Δώνη να μην έρθει σε συμφωνία κάποια ομάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Φερέιρα στον "πράσινο" πάγκο. Διαβάστε το story.

Ο Γιώργος Δώνης έχει προκριθεί ως η η πλέον κατάλληλη εναλλακτική λύση για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού σε περίπτωση φυγής του Ζεσουάλδο Φερέιρα και για το λόγο αυτό οι διοικούντες το "τριφύλλι" ήρθαν και σε μία πρώτη επαφή με τον Έλληνα τεχνικό.

"Γιώργο, πριν αποφασίσεις περίμενέ μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας", ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στον Γιώργο Δώνη όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", με τον 42χρονο να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο από την Τετάρτη και να φέρεται να έχει πρόταση και από τον ΠΑΟΚ αλλά και από το Κατάρ.

Αυτό που θα πρέπει πάντως να επισημανθεί είναι πως ο Δώνης θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το νέο σταθμό της καριέρας του μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ενώ όπως και ο Φερέιρα θέλει να του δοθούν κάποιες εγγυήσεις για να μετακομίσει στην Παιανία.

Όπως για παράδειγμα να υπάρχει ξεκάθαρος προγραμματισμός το καλοκαίρι και να γνωρίζει για το πότε θα προσθετούν στο ρόστερ οι νέοι παίκτες προκειμένου η ομάδα να μπορεί να τους έχει στη διάθεσή της για τους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ