ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι υπογραφές, η δέσμευση και ο Φερέιρα

Οι υπογραφές, η δέσμευση και ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος υπέγραψε ενώπιον όλων των μελών του Δ.Σ. τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ δεσμεύτηκε να την δημοσιοποίηση. Ούτε λέξη για τον Φερέιρα στο Δ.Σ. καθώς προέχει η αδειοδότηση.

Από το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος έτρεχε προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση των μετοχών του στο "Σωματείο".

Ήθελε στο Δ.Σ. που θα διεξαγόταν λίγες ώρες αργότερα να ήταν σε θέση, όπως και έγινε, να ανακοινώσει την οριστική συμφωνία με την πλευρά του Τζίγγερ.

Το πρωί της Τρίτης οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν τους τελευταίους όρους πριν προβούν οι δικηγόροι τους στη σύνταξη του σχετικού συμφωνητικού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από τα γραφεία του Γιάννη Βαρδινογιάννη αφήνοντας εκεί τα χαρτιά ώστε να καθαρογραφούν και να υπογραφούν από τον Τζίγγερ και εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για το Δ.Σ. του Τριφυλλιού.

Ενημέρωσε όλα τα μέλη για την οριστική συμφωνία ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το Δ.Σ. ένας κούριερ έφερε τα σχετικά έγγραφα που περίμενε ο Γιάννης Αλαφούζος και τα υπέγραψε μπροστά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. λέγοντας πως η συμφωνία μόλις ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτό, για να μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση θα πρέπει στα ταμεία της ΠΑΕ να υπάρχουν 500.000 ευρώ, ενώ για καθαρά φορολογικούς λόγους το τυπικό μέρος θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2013.

Όπως ξεκαθάρισε όμως ο Γιάννης Αλαφούζος, ούτε ο ίδιος μπορεί να επιστρέψει πίσω τις μετοχές, ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να τις ζητήσει με κάποιο τρόπο πίσω.

Ο mr "ΣΚΑΙ" μάλιστα υποσχέθηκε πως θα δώσει στην δημοσιότητα την συμφωνία ώστε όλοι να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει υπογράψει και ποιες ευθύνες αναλαμβάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Άλλωστε από την πρώτη μέρα έχει μιλήσει για πλάνο διαφάνειας σε όλες τις κινήσεις της πράσινης ΠΑΕ από εδώ και στο εξής και φυσικά καλύτερο παράδειγμα από αυτό δεν υπάρχει.

Τον θέλουν αλλά πως...

Από εκεί και πέρα στο Δ.Σ. που κράτησε περίπου δυο ώρες δεν ειπώθηκε το παραμικρό για το ενδεχόμενο της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και του αγωνιστικού πλάνου για την επόμενη σεζόν.

Η επιθυμία όλων των μελών του Δ.Σ. για παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο είναι δεδομένη αλλά πλέον τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή κουβέντα.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που έγινε όταν ο Μίμης Δομάζος θέλησε να θέσει στο τραπέζι το θέμα του Φερέιρα και των μεταγραφών για να του απαντήσει αμέσως ο πρόεδρος των πράσινων Δημήτρης Γόντικας: "Μίμη δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα ακόμα για αυτά. Αλλιώς θα μιλήσουμε εάν έχουμε πάρει την αδειοδότηση και αλλιώς χωρίς την ομάδα στην Ευρώπη".

Έτσι τελείωσε η συζήτηση πριν καν ξεκινήσει και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί τελικά με την αδειοδότηση έως τα τέλη του μήνα.

Το ίδιο αφορά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές των πράσινων των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και στο Τριφύλλι σκέφτονται να τους κρατήσουν στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ