ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ

Ο Γιώργος Βόβορας συνεχίζει στη Νεπτούνας για ακόμα μία σεζόν

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βόβορας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Νεπτούνας και για τη σεζόν 2024/25, με την λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσίας της Νεπτούνας θα παραμείνει ο Γιώργος Βόβορας για ακόμα μία σεζόν, με την λιθουανική ομάδα να ανανεώνει το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 47χρονος τεχνικός προσλήφθηκε τον Ιανουάριο και από τότε έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του συλλόγου με την απόδοση της ομάδας που καταλαμβάνει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα με 14 νίκες και 15 ήττες. Ο Βόβορας σημείωσε και ένα ξεχωριστό ρεκόρ, αφού το σερί των οκτώ νικών είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του κλαμπ.

"Ο Γιώργος απέδειξε το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του δουλεύοντας με μια ομάδα που δεν επέλεξε ο ίδιος και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, από τους βετεράνους της ομάδας, από τους νέοιυς και από τη λιθουανική Basket League.

Καταλαβαίνει τέλεια και εντοπίζει γρήγορα τα λάθη των παικτών, βρίσκει λύση σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Έλληνας με μεγάλη προθυμία συμβάλλει στην εκπαίδευση των παικτών και συμμετέχει σε όλα τα προπονητικά τμήματα του συστήματος πυραμίδας της Νεπτούνας. Ο προπονητής είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο του", ανέφερε ο διευθυντής της ομάδας, Μαρτίνας Μαζέικα μετά από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Βόβορας καταγράφει στον πάγκο της Νεπτούνας ρεκόρ 8 νικών και 3 ηττών σε 11 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Λιθουανίας.

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ