ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ

Ο Γιώργος Βόβορας υπέγραψε στην Νεπτούνας

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βόβορας έφτασε σε συμφωνία με την Νεπτούνας και ανέλαβε, με κάθε επισημότητα, την τεχνική ηγεσία της λιθουανικής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25, με το σύλλογο να έχει τη δυνατότητα λύσης συνεργασίας μετά την τρέχουσα περίοδο.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής της Νεπτούνας, με την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από τους Λιθουανούς μέχρι την εκπνοή της σεζόν 2024/25. Ο σύλλογος διατηρεί την επιλογή να τερματίσει τη συνεργασία του με τον 47χρονο κόουτς μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου.

"Είμαστε χαρούμενοι που καταλήξαμε σε συμφωνία με έναν έμπειροπροπονητή από την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου μας. Τα μάτια του Γιώργου είναι γεμάτα από πείσμα και αποφασιστικότητα, αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Ανυπομονούμε για την άφιξή του στην ομάδα μας" δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρτίνας Μαζέικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόβορας είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό AKTOR από τον Απρίλιο του 2021 μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, ενώ είχε εργαστεί και ως βοηθός προπονητή στο "τριφύλλι" εώς τον Φεβρουάριο του 2023. Επιπλεόν, είχε καθίσει και στους πάγκους των Ούνιξ Καζάν (2014-15) ως assistant coach, ΑΠΟΕΛ (2015-16) και Ντέμπρετσεν (2022) ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου.

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ