ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπομονή για προπονητή

Υπομονή για προπονητή
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά το αντίο του Δώνη, με τα ονόματα των Μπάγεβιτς, Κωστένογλου, Λίνεν να είναι στη λίστα. Ρόλο θα παίξουν και οι αδειοδοτήσεις.

Η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον Ατρόμητο ήταν κάτι που ουσιαστικά γνώριζαν οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και καιρό, οπότε δεν πιάστηκαν απροετοίμαστοι.

Οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με την διοίκηση της ΠΑΕ άλλωστε είναι εξαιρετικές, οπότε υπήρξε συνεννόηση, κάτι που σημαίνει πως ίσως τον ξαναδούμε στο Περιστέρι σύντομα.

Η επόμενη μέρα λοιπόν βρίσκει τον Γιώργο Σπανό σε σχετικά δύσκολη θέση, αφού ψάχνει για ένα προπονητή με τον οποίο θα έχει ήσυχο το κεφάλι του. Με λίγα λόγια θα είναι υπέρμαχος της φιλοσοφίας της ομάδας και θα υπάρχει επικοινωνία.

Τα σενάρια είναι δυο μέχρι στιγμής. Το πρώτο μιλά, ουσιαστικά, για συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη, που ίσως ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες.

Το δεύτερο θέλει τον Ατρόμητο να περιμένει λίγες μέρες να δει τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις, αφού αν ανέβει θέση στα πλέι οφ, αλλάζουν οι στόχοι και ο βαθμός δυσκολίας στην Ευρώπη.

Ούτως ή άλλως ο προγραμματισμός έχει προχωρήσει, οι μεταγραφικοί στόχοι είναι γνωστοί, οι αποχωρήσεις στο πρόγραμμο, οπότε το μόνο που μένει είναι ο άνθρωπος που θα μοντάρει την ομάδα τη νέα σεζόν (με τις δικές του πινελιές πάντα).

Ονόματα...

Πολλά ακούγονται και λογικά. Από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μέχρι και τον "αδικημένο" στην Ελλάδα Γιόσεφ Μπουμπένκο (είναι ψηλά στη λίστα). Το θέμα είναι πως ο προπονητής θα πρέπει να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα ή έστω να είναι εξοικειωμένος στο να δουλεύει με νέα παιδιά.

Όποιος και να έρθει πάντως η φιλοσοφία όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα δεν αλλάζει.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ