ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλειστά χαρτιά από τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Κλειστά χαρτιά από τον Ανδρέα Βγενόπουλο
Βγενόπουλος INTIME SPORTS

Στις 17 Ιουνίου τελειώνει η προθεσμία για να μπουν τα χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου σε αυτή είναι ακόμα άγνωστη. Κλειστά χαρτιά ή μαύρη πέτρα;

Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά του γνωστού επιχειρηματία από το ξεκίνημα της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό μέχρι και σήμερα παραμένει ένα μυστήριο.

Τρία χρόνια μετά το "χιλιάδες πράσινες καρδιές", οι ίδιες καρδιές έχουν φτάσει στην κούλουρη και περιμένουν με αγωνία μέχρι τις 17 Ιουνίου για να μάθουν αν θα πουληθούν όλα τα αστέρια της ομάδας.

Οι περισσότεροι εκ των μετόχων της πολυμετοχικότητας έχουν δηλώσει "παραίτηση" από τις ευθύνες τους και πλέον η διοικούσα επιτροπή προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πλάνο για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί αξιοπρεπής τη νέα σεζόν.

Η σιωπή ωστόσο του Ανδρέα Βγενόπουλου προκαλεί πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία να θυμίσουμε πως ολοκληρώνεται στις 17 Ιουνίου.

Βέβαια τα 15 εκ. ευρώ που πρέπει να καλυφθούν μοιάζουν με όνειρο θερινής νυκτός, όμως ίσως δούμε τον Mr. MIG να βάζει τελικά ένα μικρό ποσό ή έστω να βρίσκει πόρους για την ΠΑΕ είτε από γνωστούς επιχειρηματίες είτε από το εξωτερικό.

Ο ίδιος πάντως έχει ένα παράπονο και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως παρότι έβαλε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, στο τέλος άκουσε πολύ σκληρή κριτική που τον οδήγησε μακριά από την ενασχόληση του με την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ