ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Με ανησυχεί η πολιτική ρευστότητα"

Τσάκας: "Με ανησυχεί η πολιτική ρευστότητα"
INTIME SPORTS

Με αφορμή την έγκριση της ΑΜΚ, ο Τσάκας αναφέρθηκε στην άφιξη του πρίγκιπα και την παρουσία του στο Καραϊσκάκη. Τι τον φοβίζει στην υπόθεση, τι ανέφερε για Γόντικα

Απολαυστικός και συνάμα ουσιαστικός ήταν για μια ακόμα φορά ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας.

Ο κ. Τσάκας μιλώντας στον Sentra 103,3 με αφορμή την έγκριση της ΑΜΚ κατά 15.000.000 ευρώ μίλησε για την επόμενη μέρα και την ενδεχόμενη άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα.

Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα πρίγκιπα τόνισε πως ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν αποκλείεται να πάρει βάπτισμα πυρός στο Καραϊσκάκη, μίλησε για τον Δημήτρη Γόντικα, τις ανανεώσεις παικτών "κλειδιά" στην ομάδα και τόνισε τον μόνο λόγο που μπορεί να καθυστερήσει την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Αποσπάσματα απ' όσα είπε:

- Για την θετική εξέλιξη της υπόθεση: " Τελείωσε η γενική συνέλευση όπως την περιμέναμε. Όλα προχωράνε βάσει του πλάνου μας. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ως την Δευτέρα και αυτό έχει να κάνει με την τυπολατρία που έδειξε ο κύριος Γόντικας, καλώς κατά αυτόν. Οποιαδήποτε καθυστέρηση βέβαια δεν είναι καλή.."

- Για τις εξελίξεις που προανήγγειλε ο Γόντικας: " Δεν είπε κάτι τέτοιο. Είπε πως θα συζητηθεί γιατί είναι και αυτό θέμα. Πιστεύω δεν υπάρχουν εξελίξεις. Μπορεί να είναι και για πάγωμα της πρότασης, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ρωτήστε τους ίδιους. Η δικιά μας πρόταση γίνεται πραγματικότητα."

- Για το αν τον ανησυχεί κάτι: " Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι η πολιτική ρευστότητα στην Ελλάδα και τίποτα άλλο."

- Για την δουλειά του Δημήτρη Γόντικα: "Ο κύριος Γόντικας και στην φιλοξενία ήταν άψογος και σε όλα. Υπό τις συνθήκες που δουλεύει ο άνθρωπος κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Στο δικό μας θέμα δεν έχει καμία δουλειά. Κάνει αυτά που του επιτρέπουν οι αρμοδιότητές του και πιθανών να εκτιμώ λάθος. Δεν κάνει τίποτα που να είναι ούτε καν παράτυπο, όχι φυσικά παράνομο.

- Για το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας: " Θέλω να έρθει προς τις 19 του μήνα και να μείνει εβδομάδα. Όχι μόνο μία ημέρα και να φύγει. Προσωπική μου επιθυμία είναι να είναι στο Καραϊσκάκη".

- Για το αν είναι ρίσκο να πάει στον Πειραιά: " Γιατί είναι ρίσκο; Θα μας φάνε; Δεν κατάλαβα. Πήγα μόνος στην Τούμπα, την πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα και ένιωσα ασφαλής".

- Για τις σκέψεις να «δέσουν» Λέτο, Νίνη και Χριστοδουλόπουλο: " Θα ήμασταν τουλάχιστον αφελείς να μην ξεκινήσουμε από τα συμβόλαια αυτών των παικτών".

- Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Φερέιρα: " Όχι ακόμα."

- Για το αν θα είναι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ: " Εννοείται. Δεν θα χαλάσω τη σειρά. Θέλω να πάω το σερί μέχρι το τέλος έτσι."

- Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: " Εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα περάσει."

- Για την τροπολογία που πρέπει να ψηφιστεί για την ιθαγένεια: " Η κατάσταση δεν προχωράει. Τραγικό το σενάριο εκλογών, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό."

- Για το αν υπάρχει άλλη λύση: " Υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Γιατί να κάνεις όμως τρικ, από τη στιγμή που μπορείς να πηγαίνεις στο νόμιμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ