ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε την ΑΜΚ κατά 15.000.000 ευρώ στην "πράσινη" ΠΑΕ. Τι είπε ο Γόντικας για την Arboris.

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε την ΑΜΚ στην "πράσινη" ΠΑΕ και πλέον όλα λειτουργούν θετικά στην μεταβίβαση των μετοχών στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, του οποίου η πλευρά θα ξεκινήσει από Δευτέρα τον οικονομικό και νομικό έλεγχο.

Προσερχόμενος στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γόντικας "πέταξε" μια ατάκα περί εξελίξεων και στην υπόθεση της Arboris, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Λιγότερο από μισή ώρα κράτησε η γενική συνέλευση την Παρασκευή το πρωί, αφού ξεκίνησε λίγο πριν της 11:00 και ολοκληρώθηκε πριν τις 11:20.

Όπως ήταν αναμενόμενο κανείς από τους μετόχους δεν πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ καθώς όλοι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη ενεργοποίησε τις μετοχές του Τζίγγερ προκειμένου να τις ψηφίσει και να επικυρώσει την ΑΜΚ κατά 15.000.000 ευρώ, με την τιμή της μετοχής να ορίζεται στα 0,33 λεπτά, κάτι που συνέβη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Β΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στην οποία εκπροσωπήθηκε το 54,37% των μετοχών.

Οι παριστάμενοι μέτοχοι απείχαν ομόφωνα από τη συζήτηση του 1ου και του 6ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, δηλαδή αυτών που άπτονται της εκλογής, σύνθεσης και θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπερψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά € 15.000.000."

Ένα βήμα ακόμα...

Ακόμα ένα βήμα για την συμφωνία Τζίγγερ και πρίγκιπα έγινε και οι εξελίξεις μοιάζουν να διαδραματίζονται όπως έχουν σχεδιαστεί από τις δύο πλευρές. Μετά τον έλεγχο που ξεκινάει από την πλευρά των νομικών του Σαουδάραβα πρίγκιπα από την Δευτέρα, και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ολοκληρωθεί σε 10 εργάσιμες μέρες.

Εν συνεχεία η πλευρά του Παναθηναϊκού θα περιμένει την καταβολή των 15.000.000 ευρώ από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ στις 21 του μήνα.

Το παρών στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ εκτός από τους δικηγόρους έδωσαν και κάποιοι μικρομέτοχοι οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες και τα παράπονά τους για την μη ενημέρωσή τους.

Εξελίξεις με Arboris προανήγγειλε ο Γόντικας

Εισερχόμενος στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ, ενημέρωσε πως στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα της Arboris Capital, αφού υπάρχουν ορισμένες εξελίξεις.

Παράλληλα διευκρίνησε πως θέμα συζήτησης θα είναι τόσο η "Green Team" όσο και τα όποια διαδικαστικά για την συμμετοχή των "πράσινων" στο Κύπελλο Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ