ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: ''Ήρθε να προκαλέσει ο Μαρινάκης''

Αλαφούζος: ''Ήρθε να προκαλέσει ο Μαρινάκης''
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στη Λεωφόρο για να προκαλέσει, καθώς και ότι έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Από εκεί και πέρα καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι. Αρχικά είπε: ' 'Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν προπηλακισμοί σε προέδρους και παράγοντες άλλων ομάδων. Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Ήρθε να προκαλέσει. Και αυτός και ο κ. Περέιρα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Αλλά με αυτά που συμβαίνουν δεν έχει ελπίδες για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει την εύνοια και με αυτά που συμβαίνουν είναι δύσκολο να συγκρατηθεί ο κόσμος. Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η συμπεριφορά των οπαδών όλων των ομάδων πρέπει να βελτιωθεί. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω τίποτα άλλο''.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού . Σοβαρά επεισόδια πριν τη σέντρα , που προκάλεσαν την αντίδραση του Αναστασίου .αλλά και αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη , κάνοντας παράλληλα τον γύρο του κόσμου .Απολαύστε αποκλειστικά την εικόνα πάνω από τη Λεωφόρο όπως την "έπιασε" το Drone του Sport24.gr ,καθώς και φωτογραφίες και videos από το ντέρμπι.

Διαβάστε τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ