ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ρότσα και Ροντρίγκες ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Ρότσα και Ροντρίγκες ο Παναιτωλικός
Αρότσα, Ροντρίγκες

Μιγκέλ Ροντρίγκες και Λουίς Ρότσα είναι και επισήμως παίκτες του Παναιτωλικού. Οι δύο Πορτογάλοι υπέγραψαν για τρία χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου και αποτελούν τις πρώτες προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρώτες μεταγραφές του Παναιτωλικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι γεγονός. Οι Πορτογάλοι Μιγκέλ Ροντρίγκες και Λουίς Ρότσα υπέγραψαν τριετή συμβόλαια με τους Αγρινιώτες, τους οποίους θα ενισχύσουν από εδώ και στο εξής.

Για την περίπτωση του στόπερ Μιγκέλ Ροντρίκες είχατε ενημερωθεί πρώτοι στο Sport24.gr. Ο Ρότσα είναι αριστερός μπακ και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν, με τον οποίο ο Παναιτωλικός δεν συμφώνησε.

Η ανακοίνωση: "Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο άρχισε σήμερα με δύο σημαντικές προσθήκες. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες και ο Λουίς Ρότσα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, με τριετή χρονική διάρκεια.

Έως τώρα αγωνίζονταν σε ομάδες της Πορτογαλίας, ο Ροντρίγκες στη Νασιονάλ και ο Ρότσα στη Γκιμαράες. Ο πρώτος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1993 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1993 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε Μιγκέλ Ροντρίγκες ο Παναιτωλικός
Ανανέωσε με Μαρκόβσκι ο Παναιτωλικός
Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 στον Παναιτωλικό ο Μύγας
Επαφή με Ναζίμ ο Παναιτωλικός
Στην Ιταλία η προετοιμασία του Παναιτωλικού
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ