ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επαφή με Ναζίμ ο Παναιτωλικός

Επαφή με Ναζίμ ο Παναιτωλικός
Ναζίμ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την απόκτηση του Ντέιβιντ Ναζίμ ενδιαφέρεται ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Το who is who του Αφρικανού, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα παίζει στη Super League τη νέα σεζόν.

Από τις ομάδες που ψάχνεται από τώρα στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη κλείσει δύο Πορτογάλους, τον στόπερ Μιγκέλ Ροντρίγκες και τον αριστερό μπακ - χαφ Λουίς Αουγκούστο Μάρτινς Ρότσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται είναι ο Ντέιβιντ Ναζίμ, που ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός μέσος αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, στη Football League, και ήταν βασικός. Έπαιξε σε 22 ματς και σημείωσε 3 γκολ.

Άνθρωποι του Παναιτωλικού, λοιπόν, ήρθαν σε επαφή με τον 20χρονο (είναι γεννημένος στις 7/11/1996) και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αφρικανός είναι στο "μικροσκόπιο" και άλλων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, ενώ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ήθελε ο Ηρακλής.

Προτού πάρει μεταγραφή στη Ζάκυνθο ο Ναζίμ, έπαιζε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Al-Urooba. Το συμβόλαιό του στην επτανησιακή ομάδα εκπνέει στα τέλη Ιουνίου, οπότε όποια επιθυμεί θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, δεν θα χρειαστεί αν δώσει χρήματα στη νησιώτικη ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε Μιγκέλ Ροντρίγκες ο Παναιτωλικός
Ανανέωσε με Μαρκόβσκι ο Παναιτωλικός
Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 στον Παναιτωλικό ο Μύγας

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ