ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Ιταλία η προετοιμασία του Παναιτωλικού

Στην Ιταλία η προετοιμασία του Παναιτωλικού

Οριστικοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού με την ομάδα του Αγρινίου να ταξιδεύει στην Ιταλία από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

Στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να έχει ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για να ταξιδέψει στο Πέιο από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου όπου και θα δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας.

Η πρώτη της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Ιουλίου ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού θα συγκεντρωθούν λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου για τις καθιερωμένες εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για τις 27 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο και την επομένη θα αρχίσουν οι καθιερωμένες εξετάσεις (καρδιολογικές, αιματολογικές, εργομετρικές). Οι προπονήσεις θ’ αρχίσουν το απόγευμα της 1Ιουλίου στο Emileon.

Στις 20 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τρεντίνο της βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα θα καταλύσει στην περιοχή Πέιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων αυτών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από την Ιταλία στις 3 Αυγούστου".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ