ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανανέωσε με Μαρκόβσκι ο Παναιτωλικός

Ανανέωσε με Μαρκόβσκι ο Παναιτωλικός
Μαρκόβσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι έμεινε στον Παναιτωλικό. Ο Σέρβος αποδέχτηκε την πρόταση που του έχει γίνει και ανανέωσε για δύο χρόνια. Παίρνει και Ρότσα η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός αναγνώρισε την προσφορά του Μάρκο Μαρκόβσκι στην ομάδα. Σε 30 ματς ο Σέρβος επιθετικός έβαλε 8 γκολ, έκανε εξαιρετική σεζόν και η διοίκηση με το προπονητικό επιτελείο ήθελαν να τον κρατήσουν και να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Παρότι οι πρώτες επαφές δεν είχαν καρποφορήσει, τώρα επετεύχθη συμφωνίαι. Ο 30χρονος επιθετικός παρέμεινε στον Παναιτωλικό και υπέγραψε για δύο χρόνια. Η ανακοίνωση: "Ο Μάρκο Μαρκόβσκι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού έως τον Ιούνιο του 2018".

Εκτός από τον Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, ο Παναιτωλικός έχει συμφωνήσει και με τον 23χρονο αριστερό μπακ, Λουίς Αουγκούστο Μάρτινς Ρότσα. Είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1993 και προέρχεται από τη Γκιμαράες. Είναι διεθνής με την Κ16 και Κ17 της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε Μιγκέλ Ροντρίγκεζ ο Παναιτωλικός

Άκαρπη η πρώτη επαφή Μαρκόβσκι - Παναιτωλικού

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ