ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άκαρπη η πρώτη επαφή Μαρκόβσκι - Παναιτωλικού

Άκαρπη η πρώτη επαφή Μαρκόβσκι - Παναιτωλικού
Μαρκόφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μάρκο Μαρκόβσκι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η πρώτη επαφή των δύο πλευρών δεν κατέληξε σε συμφωνία. "Kολλάει" το θέμα στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα ο Παναιτωλικός θέλει να κρατήσει είναι ο Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε καλό πρωτάθλημα με τους Αγρινιώτες, αγωνιζόμενος σε 30 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του εκπνέει τέλη Ιουνίου και η διοίκηση ξεκίνησε επαφές με τον 30χρονο για ανανέωση.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η πρώτη επαφή δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ενώ στα χρήματα δεν υπάρχει απόσταση, το θέμα φαίνεται να "κολλάει" στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Μαρκόβσκι θα επιθυμούσε να μην υπογράψει μόνο για ένα χρόνο, αλλά για τουλάχιστον δύο. Οι επαφές θα συνεχιστούν, μήπως και επιτευχθεί συμφωνία, διαφορετικά ο ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε οκτώ γκολ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Παναιτωλικού.

Εκτός από ανανεώσεις, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα προχωρήσει και σε "διαζύγια". Δεν είναι μόνο ο Αλεξίεβιτς που αποτελεί παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και με τον τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκο, τον Ολλανδό εξτρέμ Λεάντρο Κάπελ, αλλά και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα. Σε ό,τι αφορά στον Χαβιέρ Μεντόσα, η Χιμνάσια λα Πλάτα φέρεται να ζητά χρήματα για να δανείσει για δύο χρόνια τον Αργεντίνο μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ