ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Γέστε, ακολουθεί ο Κοστάνσο

Τέλος ο Γέστε, ακολουθεί ο Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Ο Φραν Γέστε δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα και με τον Κοστάνσο. Τι γίνεται με την μεταγραφική ενίσχυση.

Μετά από ακριβώς έξι μήνες στον Πειραιά , ο Φραν Γέστε, αποτελεί παρελθόν και ετοιμάζει βαλίτσες γι' άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Ο Ισπανός άσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση όταν έκανε επέμβαση δίχως να ειδοποιήσει κάποιον και σε γενικές γραμμές απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του.

Η αδιαφορία του ή για την ακρίβεια η άθλια εμφάνισή του στην γκέλα με την Δόξα Δράμας (0-0) , ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τελειώσουν μια και καλή με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρά το γεγονός πως ο Φραν Γέστε θεωρούνταν "τελειωμένος", ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο ματς του Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο (ήταν βασικός) και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (όπου πέρασε αλλαγή και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο ), αλλά αυτό δεν ήταν ικανό για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Όπως σας προαναφέραμε η απόφαση είχε παρθεί και απλά την Τρίτη παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Γέστε και τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός άσος συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και πλέον οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ψάξει ομάδα στην Σαουδική Αραβία.

Όσο για την μίνι καριέρα του στο Λιμάνι, ο Γέστε πρόλαβε να παίξει μόλις 9 παιχνίδια, έχοντας δύο ασίστ. Η μια μάλιστα θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του Ολυμπιακού, αφού ήταν αυτή που έφερε το διπλό μέσα στην Μασσαλία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Γέστε".

Σειρά παίρνει ο Κοστάνσο

Οι αποδεσμεύσεις πάντως δεν σταματούν στον Γέστε, αφού και ο Φράνκο Κοστάνσο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό πολύ σύντομα.

Η περίπτωση του Αργεντινού γκολκίπερ είναι εντελώς διαφορετική, αφού η "ερυθρόλευκη" καριέρα του έχει τελειώσει από τα τέλη του Οκτώβρη, όμως οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούσαν φόρμουλα προκειμένου να βγει συναινετικό διαζύγιο.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Κοστάνσο διανύει τις τελευταίες του μέρες και πιθανότατα και ώρες στην Ελλάδα, αφού απομένουν λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του.

Στο ψάξιμο για ενίσχυση

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ψάχνει ποδοσφαιριστές όπου θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούν τα δύο "αντίο" (Γέστε, Κοστάνσο), προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να είναι πιο δυνατή το προσεχές διάστημα, όπου ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι μέσα και στους τρεις στόχους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, η ομάδα δεν αποδίδει καλά το 2012 και αναζητείται λύση, για να είναι άπαντες ευχαριστημένοι τον Μάιο στον Πειραιά.

Η ενίσχυση λοιπόν είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό στη διοίκηση ψάχνουν προσεκτικά για έναν καλό τερματοφύλακα, που δεν θα πάρει τη θέση του εξαιρετικού και ελπιδοφόρου Μέγιερι, αλλά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα δώσει λύσεις όταν χρειαστεί.

Επίσης, οι Πειραιώτες αναζητούν και έναν δημιουργικό χαφ (αντι-Γέστε, αντι-Ιμπαγάσα), με την περίπτωση του Λούτσο Γκονζάλες να μην προχωρά, αφού ο Αργεντινός φοβήθηκε την οικονομική κρίση, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν πτοούνται και συνεχίζουν το... ψάξιμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ