ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού-Γέστε

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού-Γέστε
Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο (7-3-2009)

Ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να περιμένει πολύ και έκλεισε οριστικά τη συμφωνία με τον ατζέντη του Φραν Γέστε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ο 32χρονος Βάσκος έρχεται την Τρίτη για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του.

Δεν θέλησαν να περιμένουν μέχρι την Παρασκευή το πρωί, στον Ολυμπιακό και οι όποιες λεπτομέρειες με τον ατζέντη του Φραν Γέστε, διευθετήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Ο Βάσκος είναι, πλέον, παίκτης του Ολυμπιακού.

Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ έγιναν έτσι κι αλλιώς σε εξαιρετικό κλίμα, το απόγευμα της Πέμπτης. Οι όποιες λεπτομέρειες υπήρχαν για να κλείσει η συμφωνία ήταν να διευθετηθούν την Παρασκευή, ωστόσο, η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" δεν θέλησε να καθυστερήσει άλλο και η συμφωνία οριστικοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ο Γέστε ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Αθήνα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού από το Ζέεφελντ. Προφανώς, θα ακολουθήσει την ομάδα στο Έρμελο, όπου έχει προγραμματιστεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας και τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια.

Μια μεταγραφή, λοιπόν, ακόμη για τον Ολυμπιακό που προσθέτει στο δυναμικό του ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με μεγάλη προϋπηρεσία στη Πριμέρα Ντιβιζιόν έστω κι αν την περασμένη σεζόν, βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παίζοντας για την Αλ Ουάσλ.

Ο Φρανθίσκο Χαβιέρ Γέστε Ναβάρο όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1979, είναι μεσοεπιθετικός (μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στην ομάδα των Βάσκων αγωνίστηκε 19 χρόνια, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής και φτάνοντας στην ανδρική ομάδα με την οποία έπαιξε σε 353 αγώνες σκοράροντας 50 γκολ.

Το παρατσούκλι του είναι "μάγος" και το κέρδισε από τις περίφημες ενέργειές του μέσα στο γήπεδο. Εφόσον είναι σε καλή φυσική κατάσταση, η ενίσχυση του Ολυμπιακού σε ποιότητα και λύσεις είναι δεδομένη...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ