ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταλαιπωρία στην επιστροφή

Ταλαιπωρία στην επιστροφή
INTIME SPORTS

Η αυξημένη εναέρια κυκλοφορία "καθήλωσε" την αποστολή του Ολυμπιακού στη Λισσαβόνα. Τα ξημερώματα της Κυριακής (29/7) η επιστροφή. Παρέμεινε στην Πορτογαλία ο Ζαρντίμ.

Το ταξίδι της επιστροφής του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (28/07) από το Αλγκάρβε. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας έπειτα από περίπου δυόμιση ώρες έφτασε οδικώς στη Λισσαβόνα η οποία απέχει 280 χιλιόμετρα.

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης από την πορτογαλική πρωτεύουσα με προορισμό το Μιλάνο ήταν στις 16:10, αλλά λόγω αυξημένης εναέριας κυκλοφορίας το αεροπλάνο ξεκίνησε στις 17:10.

Στο Μιλάνο, οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν για περίπου τρεισήμισι ώρες πριν επιβιβαστούν σε νέο αεροσκάφος με προορισμό την Ελλάδα. Η άφιξη της αποστολής στην Αθήνα υπολογίζεται τα ξημερώματα της Κυριακής (29/7) κατά τη μία.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε απευθείας πτήση από τη Λισσαβώνα στην Αθήνα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ταλαιπωρία.

Παρέμεινε στην Πορτογαλία ο Ζαρντίμ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό την Κυριακή (29/7) προκειμένου να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής και ο Πορτογάλος τεχνικός με τους συμπατριώτες του θα έρθουν τη Δευτέρα (30/7) στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ