ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Μοσορό ο Ζαρντίμ

Βλέπει Μοσορό ο Ζαρντίμ
Μοσορό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε 10αρι και ο Μοσορό της Μπράγκα φαντάζει εξαιρετική περίπτωση, καθώς η ομάδα του τον παραχωρεί (video).

Η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου κι ενός ακόμα αμυντικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού για δεύτερη φορά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως χρειάζεται ενίσχυση σε αυτές της θέσεις.

Όσον αφορά τους παίκτες της μεσαίας γραμμής ήδη έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα, που ανακυκλώνονται αναλόγως την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πάντως και έχει βάση, είναι αυτό του Βραζιλιάνου άσου Ζοσέ Μάρσιο Ντα Κόστσα ή αλλιώς Μοσορό που αγωνίζεται στην Μπράγκα.

Όπως είναι γνωστό κι έχουμε γράψει παλαιότερα, ο πρόεδρος της Μπράγκα έχει δηλώσει πως το καλοκαίρι θα πουληθούν κάποια από τα βαριά χαρτιά της ομάδας, με σκοπό να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που στο σκαρί θυμίζει αρκετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Βέβαια ο Μοσορό δεν είναι ελεύθερος, όμως το ποσό που ζητά η Μπράγκα αγγίζει και ίσως ξεπερνά λίγο τα 2.5-3 εκ. ευρώ.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από το 2008 έχοντας παίξει σε 95 παιχνίδια με 15 γκολ, ενώ από τα 95 ματς στα 27 μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον γνωρίζει καλά, μιας και έχουν συνυπάρξει στην ομάδα, ενώ διαθέτει το αγωνιστικό προφίλ που ψάχνει για τη μεσαία γραμμή.

Εσείς διαβάστε: Ζαρντίμ: "Τα ματς ήταν για να εκτιμήσουμε τους παίκτες", "Μόνο σε μεγάλη ομάδα ο Τοροσίδης", Νιούκαστλ-Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ