ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στέλνουν" Παρέδες στον Ολυμπιακό

"Στέλνουν" Παρέδες στον Ολυμπιακό

Ο 29χρονος δεξιός μπακ της Γουότφορντ, Χουάν Κάρλος Παρέδες, είναι κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Τι ισχύει με την περίπτωση του διεθνούς με το Εκουαδόρ. (video)

Από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέεται το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις. Από την άλλη όμως στην… πιάτσα κυκλοφορούσε έντονα το σενάριο τις τελευταίες μέρες ότι οι "ερυθρόλευκοι" έριχναν κάποιες κλεφτές ματιές σε δεξιούς μπακ!

Το Σάββατο (28/1) ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο αποκάλυψε ότι ο Χουάν Κάρλος Παρέδες βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ της Γουότφορντ που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα και κάπου εκεί μπλέκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζο.

Θα φανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο ευσταθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι εδώ και περίπου μία εβδομάδα υπήρχε η πληροφορία ότι οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν κάποιες περιπτώσεις δεξιών μπακ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι "πέθαιναν" κιόλας για να φέρουν κάποιον τώρα στο λιμάνι.

Ο Παρέδες όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις, έχει 54 συμμετοχές στηνPremierLeague, πολλές διεθνείς παρουσίες με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (68 συνολικά) και μπορεί να βοηθήσει και ως δεξί εξτρέμ.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

Από τον Ολυμπιακό υπήρχε η ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Παρέδες και πώς δεν τους απασχολεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Την ίδια στιγμή πάντως, στο εξωτερικό επιμένουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανοικτά τα... ραντάρ τους για δεξιό μπακ και αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, στο παιχνίδι για τον Παρέδες φαίνεται πώς έχει μπει και η Ρέιντζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντε λα Μπέγια: "Να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
Εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ με Βέροια
Μπέντο: "Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η θέση του Ρέτσου"
"Χαλ και Μάρκο Σίλβα προσπαθούν να κλέψουν τον Μιλιβόγεβιτς"
Μοναδικό πρόβλημα ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ