ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χαλ και Μάρκο Σίλβα προσπαθούν να κλέψουν τον Μιλιβόγεβιτς"

"Χαλ και Μάρκο Σίλβα προσπαθούν να κλέψουν τον Μιλιβόγεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Χαλ κινείται - παράλληλα με την Κρίσταλ Πάλας - για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, κατόπιν υπόδειξης του Μάρκο Σίλβα, όπως υποστηρίζει το ESPN.

Την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κούρσα απόκτησης του Σέρβου αρχηγού του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, το αμερικάνικο δίκτυο, "ESPN", εμφανίζει τον Μάρκο Σίλβα και τη Χαλ να κινούνται μεθοδικά και υπό άκρα μυστικοπάθεια για "αρπάξουν" τον αμυντικό χαφ των "ερυθρολεύκων".

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο νυν τεχνικός της Χαλ και πρώην του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα, έχει υποδείξει την απόκτηση του Σέρβου αρχηγού των "ερυθρολεύκων και η αγγλική ομάδα "να κλέψει τον παίκτη κάτω από τη μύτη της ανταγωνίστριάς της στη μάχη για παραμονή στην Premier League".

"Η Χαλ ετοιμάζει κίνηση της τελευταίας στιγμής για να κλέψει τον παίκτη κάτω από τη μύτη της ανταγωνίστριάς της στη μάχη για παραμονή στην Premier League. Η Χαλ έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού "παραθύρου" μετά την πώληση του Τζακ Λίβερμορ στην Γουέστ Μπρομ στις αρχές του μήνα αλλά και την επικείμενη μετακίνηση του Ρόμπερτ Σνόντγκρας στην Γουέστ Χαμ.

Ο προπονητής της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, καίγεται να κάνει προσθήκες στην ομάδα του πριν το φινάλε των μεταγραφών την Τρίτη και ο σύλλογος είναι έτοιμος να του δώσει τους πόρους μέσα από τις πωλήσεις των Λίβερμορ και Σνόντγκρας για να φέρει νέους παίκτες.

Ο Σίλβα ξέρει τα πάντα για τον Μιλιβόγεβιτς, τον οποίο είχε παίκτη όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση για να τον πάρει στο KCOM Stadium. Ο Ολυμπιακός θα περιμένει περισσότερες προσφορές για τον παίκτη πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η Χαλ πράγματι ενδιαφέρεται για τον "Μίλι", ωστόσο στους "τίγρεις" εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (15.000.000 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελαμένος" ο Μιλιβόγεβιτς!
"Κόλλησε του Μιλιβόγεβιτς, βλέπει Αμαντού η Κρίσταλ Πάλας"
Επιστρέφει ο Ρομαό, ανεβάζει ρυθμούς ο Μποτία
Μιλιβόγεβιτς: Παιχνίδι τακτικής ή όντως "κόλλησε" η μεταγραφή;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ