ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει ο Ρομαό, ανεβάζει ρυθμούς ο Μποτία

Επιστρέφει ο Ρομαό, ανεβάζει ρυθμούς ο Μποτία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομαό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το Τόγκο και επιστρέφει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ανεβάζει ρυθμούς ο Μποτία, επιστρέφουν Λεάλι, Ιντέγε, Μαρίν και Φορτούνης, πάει για τη ρεβάνς με τον Άρη ο Μαρτίνς.

Ρεπό είχαν την Τετάρτη (27/1) οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Πάουλο Μπέντο θέλησε να τους δώσει ανάσες μετά το ματς με τον Άρη στο "Κ. Βικελίδης" και ενόψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι βλέπει τις λύσεις στα χέρια του να αυξάνονται για τα παιχνίδια που έρχονται. Ο Ρομαό ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις του με το Τόγκο, που αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Έτσι ο 33χρονος μέσος αναμένεται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων", δίνοντας στον Μπέντο το δικαίωμα μιας έξτρα επιλογής.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Μποτία, που ανεβάζει ρυθμούς και αν καταφέρει να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης την Παρασκευή (27/1), τότε είναι πιθανό να μπει και στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Βέροια την Κυριακή (29/1) στην Ημαθία.

Δεν τον πιέζουν τον Ισπανό στόπερ στου Ρέντη, γιατί η θλάση στην γάμπα είναι ύπουλη και ήδη ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί για δύο εβδομάδες. Αν εξακολουθήσει να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση μετά και την προπόνηση της Παρασκευής, τότε θα πάει για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη (2/2).

Εκεί που ενδεχομένως να μπει ξανά σε δράση ο Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μέσος έμεινε εκτός στα τελευταία παιχνίδια από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, κάνει το πρόγραμμα του ακόμη και σε ρεπό, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Βέροια. Πλέον πιθανό σενάριο ο Μαρτίνς να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση του Φαλήρου με τον Άρη.

Λεάλι, Ιντέγε, Μαρίν και Φορτούνης που αντιμετώπισαν ιώσεις (ιδίως ο Ιταλός), αναμένεται να μπουν άμεσα σε προπονητικούς ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Με τον Πάουλο Μπέντο να έχει ξανά το δίλημμα Λεάλι ή Καπίνο, με τον Ιταλό ενδεχομένως να έχει ένα μικρό προβάδισμα εφόσον είναι στο 100%.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κόλλησε του Μιλιβόγεβιτς, βλέπει Αμαντού η Κρίσταλ Πάλας"
Έρχεται στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο
Οι 5 δρόμοι αν φύγει ο Μιλιβόγεβιτς
Περιμένουν στην Αγγλία τον Μιλιβόγεβιτς!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ