ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένουν στην Αγγλία τον Μιλιβόγεβιτς!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ MOTIONTEAM

Στο Νησί επιμένουν ότι ο Μιλιβόγεβιτς πολύ δύσκολα πλέον δεν θα πάρει το αεροπλάνο για Λονδίνο για να φορέσει τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας. Γύρω στα 15 εκατ. ευρώ εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει η μεταγραφή του.

Ο Πάουλο Μπέντο είπε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση ότι ήταν το τελευταίο ματς του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην Αγγλία επιμένουν ότι το πιθανότερο είναι ο Σέρβος χαφ των “ερυθρολεύκων” να πάρει τις επόμενες μέρες το αεροπλάνο για το Λονδίνο, έτσι ώστε να μετακομίσει στην Κρίσταλ Πάλας που “καίγεται” εδώ και μέρες για την απόκτησή του.

Με λίγα λόγια, εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Σαμ Αλαρντάις! Αυτό – επαναλαμβάνουμε – ισχυρίζονται στην βρετανική πρωτεύουσα.

Αν ευσταθούν και τα ποσά που ακούγονται στην Αγγλία, ότι δηλαδή η μεταγραφή του μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε καταλαβαίνετε ότι αν πάει Λούκα στην Κρίσταλ Πάλας, θα μιλάμε για ένα μεγάλο deal του Ολυμπιακού. Προς το παρόν δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα πάρει το αεροπλάνο για το Λονδίνο μόνο αν συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και η απόφαση θα παρθεί από κοινού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ